Noticias: Festivales de cine




 
Logo of Les Corts International Short Film Exhibition

Fecha Límite
05 Feb 2023


Publicado: 12 Jan 2023
 NO tiene tasa de inscripción
Cortometrajes


Banner Mostra Internacional de Curtmetratges de Les Corts

Mostra Internacional de Curtmetratges de Les Corts

Barcelona, España


CAT: La Mostra Internacional de Curtmetratges de Les Corts és un esdeveniment cinematogràfic organitzat pel Projecte de Recerca i ApS en Gestió Cultural de l'Institut Les Corts de Barcelona. Les projeccions es realitzaran al Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx de les Corts i a la plaça Comas sobre l'11 de juny de 2024. La Mostra atorgarà un premi del públic al millor curtmetratge de producció catalana i un premi del públic al millor curtmetratge de producció internacional. Els curtmetratges premiats, a més, seran programats (prèvia acceptació dels seus propietaris) en el cicle Pantalla Barcelona de l'Ajuntament de Barcelona al Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx i plaça Comas.


ESP: La Muestra Internacional de Cortometrajes de Les Corts es un evento cinematográfico organizado por el Proyecto de Investigación y ApS en Gestión Cultural del Instituto Les Corts de Barcelona.

Las proyecciones se realizarán en el Centro Cívico Josep Maria Trias i Peitx de les Corts el 11 de junio de 2024 y en la plaza Comas.

Los cortometrajes premiados, además, serán programados (previa aceptación de sus propietarios) en el ciclo Pantalla Barcelona del Ayuntamiento de Barcelona en el Centro Cívico Josep Maria Trias i Peitx y en la plaza Comas.


Festival Internacional

Festival de cortometrajes


 Ficción  Documental  Animación  Fantástico  Terror  Otros  Experimental